Home » Program » Daily Schedule

Daily Schedule

We will create the program together! Here is the daily schedule.

August 19-20

Pre-Ale Workshops

Pre-Ale Workshops

9h - 18h

Pre-Ale workshops (full-day or half-day) defined with your trainer or facilitator.


18h - As long as you want...!

The ALE Community is in Porto! Meet your friends, make new ones…

Catch up! (Self-Organised)

August 21

Day One

ReAll Agile: Re-think Agile for All Business

Are you ready to be dazzled?

8h00 - 9h00 (1h)

Registration


9h00 - 9h30
(30 min)

Coffee with Icebreakers and Warmups


9h30 - 9h45 (15 min)

Welcome to ALE19: Let’s Build the ReAll Agile Declaration!


9h45 - 10h30 (45 min)

Daily Marketplace (includes space for pitch)


10h30 - 17h00 (6h 30 min) *

Open Space Program (includes space for Seed Sessions and talks from Marketplace)


17h00 - 18h00 (1h)

Wrap-up of Day One


19h30 - As long as you want...!
Dinner with Strangers


(
*) Day 1 Open Space Sessions

August 22

Day Two

ReAll Agile: Re-think Agile for All Business

Are you ready to embrace ALE spirit?


8h00 - 9h00
(1h)

Welcome Coffee


9h00 - 10h00
(1h)

Daily Marketplace (includes space for pitch)


10h00 - 16h30
 (6h 30 min) *

Open Space Program (includes space for Seed Sessions and talks from Marketplace)


16h30 - 17h00
 (30 min)

The Wisdom of Crowds


17h00 - 18h00
(1h)

Wrap-up of Day Two


19h - As long as you want...!

Have fun with Friends

(*) Day 2 Open Space Sessions

August 23

Day Three

ReAll Agile: Re-think Agile for All Business

Are you ready to continue the ALE spirit beyond the unconference?


8h00 
-
9h00 (1h)

Welcome Coffee


9h00 
- 10h00
(1h)

Daily Marketplace (includes space for pitch)


10h00 
- 13h00 
(3h) *

Open Space Program (includes space for Seed Sessions and talks from Marketplace)


13h30 - 14h00 (30 min)

Pitch and Votes for ALE 2020 Organisation


14h00 
- 14h30
(30 min)

The Wisdom of Crowds


14h30
- 15h30 
(1h)

ALE19 Retrospective


15h30 
- 17h00
(1h 30 min)

Closing ALE19


(*) Day 3 Open Space Sessions